Finalisten 2024-2025

14 mei 2024

De finalisten voor het Dutch Classical Talent 2024-2025 zijn bekend. Mezzosopraan Isabel Pronk, saxofoonkwartet Osimun Quartet en slagwerkgroep Kāna Trio touren dit seizoen langs 14 zalen door heel Nederland.

Isabel Pronk

“Een innemende persoonlijkheid die vastberaden en gretig haar verhaal vertelt op het podium. Haar warme stem, goed gevoel voor tekst in combinatie met een vleugje theater zijn de perfecte ingrediënten voor een boeiende avond.”

Naar tourschema
Osimun Quartet

“Dit jonge Spaanse saxofoonkwartet maakt indruk door haar mooie ensembleklank. Met momenten vurig, dan weer teder en transparant. Als een onbeschreven blad laten ze zichzelf overrompelen door de muziek.”

Naar tourschema
Kāna Trio

“Een en al spektakel! Zonder opsmuk laten ze zien en voelen dat ritme in alles en iedereen zit. Met een enorme precisie en subtiliteit spelen ze feilloos samen, krachtig maar nooit hard.”

Naar tourschema